Panel VCB telah lama berpanjangan hidup mekanikal dan Elektrikal

Source:

Penggunaan VCB panel mempunyai kelebihan berikut:

Menyemak setiap visual hakisan hubungan

Penyelenggaraan rendah

Mesra pelanggan

Berkurangan masa henti serta sebagai oleh itu kehilangan pelanggan minit

Ciri-ciri

Semua komponen diasingkan melalui satu sama lain untuk mempunyai logam lembaran. Permohonan tahap perlindungan IP4X untuk aplikasi dalaman dan IP54/55 untuk di kolam, perlindungan dan Pemeteran dengan meter berangka atau statik atau elektromagnet dan relays mengikut pelanggan keperluan, sewajar -masuk atau keluar daripada pemutus dari ujian untuk jawatan Perkhidmatan dan sebaliknya mempunyai pintu perlindungannya disekat, mekanikal saya / l untuk mencegah sewajar masuk atau keluar untuk pemutus mengenai keadaan , menarik keluar jenis PT mempunyai fius dan petak luas busbar yang berkeupayaan tinggi bagi bahagian kabel.

Ciri-ciri produk

Keseluruhan siri produk-produk panel VCB diterima sebagai ciri-ciri termasuk:

Fleksibiliti yang lebih baik

Reka bentuk yang kompak

Mudah Suruhanjaya dan ketegangan

Kekuatan tegangan tinggi

-Kurangnya penyelenggaraan

Kawalan kualiti

Kekonduksian yang unggul

Beberapa parameter menjalankan ujian kualiti VCB Panel termasuk:

Voltan ujian

Suhu yang meningkat ujian

Tiada kerugian loading

Prestasi

Semua VCB kualiti semakan ini boleh diatur melalui aplikasi pintar ujian instrumen dipasang di makmal pemeriksaan produk.

VCB (Pemutus litar vakum) pelbagai

Terdapat banyak jenis Panel VCB disediakan memberikan prestasi yang tinggi. Untuk mencegah kebakaran serta disebabkan kuasa, VCB akan digunakan di kawasan-kawasan di mana krisis elektrik boleh berlaku. VCB ini mendapat permohonan dalam sistem voltan sederhana. Berbeza jenis VCB diberi di sini:

Panel Kolam

Panel kolam dilengkapi VCB TVM yang bersesuaian untuk pemasangan kolam tersebut. Mana-mana keadaan tidak selamat yang boleh menyebabkan kerana keadaan kecemasan elektrik boleh dicegah melalui ini panel. Pelbagai litar ini adalah wajar bagi arus elektrik jarak jauh yang sederhana. Panel ini adalah tahan lasak, kukuh , dan menawarkan konsistensi prestasi. Tambahan lagi, litar ini adalah sangat kos efektif.

Porselin berpakaian VCB

Porselin clad VCB boleh diletakkan pada asas yang dengan kawasan bersebelahan dengan kilang. Kuasa dibekalkan melalui kotak kabel atau sesendal bumbung atau gabungan kabel dan sesendal bumbung. Earthing dalam semua pemutus litar boleh dijalankan melalui kamiran earthing suis, sNAKAN jenis tutup atau melalui kapasiti atau melalui cabutan-out earthing trak dengan pautan-pautan yang kukuh untuk bas feeder atau bar sisi. Pemutus litar ini adalah sangat kos efektif serta memberi konsistensi prestasi.

Troli VCB

Troli VCB adalah sangat mudah di pepasangan dan juga sangat tahan lasak. Troli tersebut yang kebanyakannya digunakan dalam industri bekalan elektrik serta kuasa.

Siasatan
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Hubungi kami
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, China 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd