Menanggalkan wayar dan memulas Mesin

Menanggalkan wayar dan memulas Mesin

Ciri-ciri Memohon Tempahan 32-bit Cortex-M3 Intel, kelajuan operasi ialah satu kitaran 72M 5 cara-cara 100 k pulse output, jenis pulse adalah "nadi + hala tuju", terbuka-Pemungut output, arus keluaran boleh sehingga 200Ma;

Product Details

Joyelectric International adalah wayar China profesional menanggalkan dan memulas Mesin Pengedar dan agen antara mereka yang terkenal seperti pengilang dan pembekal, dialu-alukan untuk perintah Kawat menanggalkan dan memulas Mesin produk dari kilang dan Syarikat kami.

Ciri-ciri

Memohon Tempahan 32-bit Cortex-M3 Intel, kelajuan operasi ialah satu kitaran 72M

5 cara-cara 100 k pulse output, jenis pulse adalah "nadi + hala tuju", terbuka-Pemungut output, arus keluaran boleh sehingga 200Ma;

7 cara titik input berkelajuan tinggi! Masa sambutan adalah kurang dari 2uS;

4 cara terbuka-Pemungut output, output semasa adalah 5A;

Litar mempunyai standard RS485 komunikasi antara muka, dan melengkapi Modbus RTU komunikasi perjanjian, yang menjadikan ia mudah untuk berkomunikasi dengan skrin sentuh dengan semua jenis jenama.

Litar telah memandu kuasa memperbetulkan litar lengkap pemandu loncatan, yang boleh memberikan kuasa memandu pemandu, yang membuat litar pendawaian mudah 15A. Litar memperbetulkan akan berhenti output apabila enjin berada dalam keadaan berhenti; Selaraskan enjin tanpa meletakkan keluar plag.

Melengkapkan memori besar-besaran, yang boleh menyelamatkan 100sets parameter pada masa yang sama.

Jika anda ingin sesuatu Sebutharga atau maklumat lanjut mengenai produk ini, Sila isi borang di bawah dan kami akan menjawab permohonan anda dalam tempoh 1 hari bekerja. Terima kasih kerana minat anda untuk produk-produk kami.

Feedback
Siasatan
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Hubungi kami
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, China 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd