Mesin terminal Crimping

Mesin terminal Crimping

Ciri-ciri Struktur utama mesin adalah satu bahagian daripada barisan pelakon besi Tuang kelabu, tidak meletakkan bersama-sama dengan plat logam, yang boleh dipercayai tetapi tanpa getaran. Selepas pemasangan deliv langsung

Product Details

Joyelectric International adalah sebuah terminal China profesional crimping Mesin Pengedar dan agen antara mereka yang terkenal seperti pengilang dan pembekal, dialu-alukan untuk perintah terminal crimping Mesin produk dari kilang dan Syarikat kami.

Ciri-ciri

Struktur utama mesin adalah satu bahagian daripada barisan pelakon besi Tuang kelabu, tidak meletakkan bersama-sama dengan plat logam, yang boleh dipercayai tetapi tanpa getaran.

Selepas pemasangan penghantaran terus acuan, bahagian laras crimping acuan adalah di kawasan terbuka. Pelarasan adalah mudah.

Mesin adalah pandu oleh penukar kekerapan, tiada kelewatan dan kerosakan mekanikal pergerakan yang disebabkan oleh klac tradisional. Ia memudahkan komponen mekanikal dalaman dan mengurangkan Haus dan penggantian mereka. Ia menyediakan persekitaran operasi yang senyap dengan kilasan yang besar, sedikit getaran dan kebolehpercayaan yang tinggi.

Boleh dipadankan dengan dituang menegak dan mendatar dari pelbagai jenama. Ia mempunyai komprehensif kepada batasan praktikal.

Tambah puncher dan butang pada panel butang. Tidak perlu untuk berayun aci utama oleh sepana apabila melaraskan acuan.

Masa operasi Mesin boleh diatur sepanjang 1 hingga 20 masa; selang masa operasi boleh diatur semasa 0 untuk 20 min.

Spesifikasi

Jenis

XEHN-2TS

Kuasa

AC 110 / 220V 50∕60 HZFasa tunggal

Motor

Asynchronous motor JA220V 750W

Crimping kapasiti

2.0T

Keupayaan operasi

Pelbagai jenis terminal berterusan

Jenis operasi

Tindakan satu pedal

Kelantangan

330X330X660MM

Jika anda ingin sesuatu Sebutharga atau maklumat lanjut mengenai produk ini, Sila isi borang di bawah dan kami akan menjawab permohonan anda dalam tempoh 1 hari bekerja. Terima kasih kerana minat anda untuk produk-produk kami.

Feedback
Siasatan
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Hubungi kami
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, China 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd